Heeft u een parkeervergunning?

Verleng ‘m vanaf zaterdag 1 december!

Heeft u een digitale parkeervergunning voor bewoners of een bezoekersregeling? Deze verloopt op 31 december 2018. U kunt vanaf 1 december uw vergunning verlengen in het E-loket van de gemeente Assen. U ontvangt een e-mail zodra uw vergunning voor 2019 klaarstaat.

Melding E-loket

Vanuit het E-loket wordt binnenkort een automatisch aangemaakt e-mailbericht gestuurd. Dit bericht is afkomstig van no-reply@eloketten.nl.
Tip: Voorkom dat het bericht in de spambox of bij de ongewenste mail belandt of helemaal niet aankomt en voeg no-reply@eloketten.nl toe aan uw contactpersonen. Of markeer de afzender als vertrouwde e-mail.

Verlengen

Volg onderstaande stappen om uw vergunning te verlengen en te betalen:

  1. Ga naar de website parkeren.assen.nl en klik op parkeervergunning verlengen. 
  2. Log in met uw DigiD of eHerkenning (voor bedrijven). 
  3. Klik na het inloggen op bestaande vergunning. 
  4. Klik op de parkeervergunning die u wilt verlengen. 
  5. Klik op verlenging afronden en doorloop alle stappen. U kunt vervolgens betalen met iDeal.

Hulp nodig bij het verlengen van uw vergunning?

Lukt het u niet om digitaal te verlengen? Dan kunt u langskomen in het stadhuis om uw parkeervergunning aan te vragen. U kunt hier terecht van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.15 tot 16.00 uur. Vrijdag kunt u  langskomen van 9.00 tot 12.30 uur.
Let op: Om uw vergunning te verlengen bij de balie in het stadhuis moet u het volgende meenemen: uw ID-bewijs/BSN-nummer, uw bankpas en uw kentekenbewijs (alleen nodig voor een bewonersvergunning).

Vragen?

Kijk voor meer informatie op onze website parkeren.assen.nl of stuur een mail naar info@assen.nl o.v.v. parkeervergunningen.