Asser(Gasten)Pas

U kunt ook met de Asser(Gasten)pas betalen in alle parkeergarages en bij de parkeerautomaten. Handig! Want met de pas:

  • Krijgt u 10% korting op het parkeertarief in de parkeergarages.
  • Hoeft u nooit meer in de rij te staan bij de betaalautomaat.
  • Betaalt u per minuut.
  • Betaalt u achteraf via een automatische incasso.
  • Gaan de slagbomen automatisch open via kentekenherkenning.

Iedere inwoner uit Assen heeft een Asserpas. Om gebruik te maken van het parkeren met de Asserpas, moet u zich eenmalig aanmelden. Dit kan op de website van de stadsparkeren: www.parkerenassen.nl/asserpas/aanmelden

De AsserGastenPas is bedoeld voor bezoekers aan het centrum van Assen. Zij krijgen met deze pas dezelfde parkeervoordelen als inwoners met een Asserpas. Wilt u ook een AsserGastenPas? Deze kunt u aanvragen op www.parkerenassen.nl/asserpas/aanmelden.

 

Om gebruik te maken van stadsparkeren met de Asser(gasten)pas, moet u zich aanmelden op www.parkerenassen.nl/asserpas/aanmelden. Daarvoor betaalt u eenmalig € 1,00 per kenteken. Daarnaast betaalt u bijkomende kosten per maand of per parkeeractie, dit ligt aan de gebruikersvorm (gebruiker of abonnement) die u gekozen heeft.

Abonnement

U betaalt een vaste vergoeding van € 2,50 per maand per geregistreerd kenteken. Een abonnement is goedkoper als u vaker dan achter keer per maand met Stadsparkeren parkeert

Gebruiker

U betaalt geen vaste maandelijkse vergoeding, maar een vergoeding van € 0,27 voor elke keer dat u parkeert. Er zijn dus geen kosten als u niet parkeert met de Asser(gasten)pas.