Parkeerabonnement

Als u regelmatig voor meerdere uren gebruik maakt van onze parkeergarages, is het voordelig om een parkeerabonnement aan te vragen. U kunt een abonnement aanvragen voor minimaal twee dagen per week. Hieronder vindt u de tarieven per abonnement. Om als werknemer voor een abonnement in aanmerking te komen is er een bewijs nodig waarin staat dat u in Assen werkzaam bent.

Let op: momenteel worden er geen abonnementen uitgegeven voor de garages Stadhuis en Drents Museum.

Om een parkeerabonnement aan te vragen, kunt u onderstaand aanvraagformulier downloaden en invullen. Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar parkeerbeheer@assen.nl op per post naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen drie werkdagen te verwerken. Als uw abonnement klaar is, nemen wij contact met u op. U kunt het abonnement afhalen bij parkeerbeheer aan het Apollopad 72-74 (naast ingang parkeergarage Neptunes).

Formulier: parkeerabonnement aanvragen (104 kB).pdf

Voorwaarden

Als u een abonnement voor minder dan zes dagen kiest, moet u aangeven op welke dagen u gebruik wilt maken van de parkeergarage. Het abonnement is alleen op de gekozen dagen geldig. Om als werknemer voor een abonnement in aanmerking te komen, is er een bewijs nodig waarin staat dat u in Assen werkzaam bent.

U kunt uw parkeerabonnement wijzigen. Bijvoorbeeld als u op andere of meer dagen wilt parkeren. Of als u (adres)gegevens of kenteken is gewijzigd.

Wijziging dagen

In onderstaand formulier kunt u aangeven wat de nieuwe dagen zijn waarop u uw parkeerabonnement wilt gebruiken. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar parkeerbeheer@assen.nl of per post versturen naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen.

Formulier: dagen wijzigen (103 kB).pdf

Wijziging gegevens

U kunt een wijziging in uw gegevens doorgeven via onderstaand mutatieformulier. Graag aangeven welke gegevens er zijn veranderd: (factuur)adres of kenteken. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar parkeerbeheer@assen.nl of per post versturen naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen.

Formulier: gegevens parkeerabonnement wijzigen (95 kB).pdf 

Om uw parkeerabonnement op te zeggen, kunt u onderstaand formulier downloaden en invullen. Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar parkeerbeheer@assen.nl op per post naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen.  

Formulier: parkeerabonnement opzeggen (109 kB).pdf

Voorwaarden

Er geldt een opzegtermijn van één maand. Na het aflopen van uw abonnement, moet u uw pas inleveren bij Parkeerbeheer Assen. Als dit niet gebeurt, brengen wij € 20,- in rekening.

Als uw parkeerpas defect is of u bent hem kwijt, kunt u een nieuwe pas aanvragen. Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar parkeerbeheer@assen.nl op per post naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen. 

Formulier: nieuwe pas aanvragen (107 kB).pdf

Abonnement voor bewoners binnenstad Assen

  • 24 x 7 dagen: € 90,00 per kwartaal

Parkeerabonnement voor werknemers in Assen

  • 24 x 7 dagen: € 172,90 per kwartaal
  • 24 x 6 dagen: € 148,20 per kwartaal
  • 24 x 5 dagen: € 123,50 per kwartaal
  • 24 x 4 dagen: € 98,80 per kwartaal
  • 24 x 3 dagen: € 74,10 per kwartaal
  • 24 x 2 dagen: € 49,40 per kwartaal