Parkeerabonnement

Een parkeerabonnement afsluiten is voordelig wanneer u regelmatig voor meerdere uren gebruik maakt van onze parkeergarages. Let op: momenteel worden er geen abonnementen uitgegeven voor de garages Stadhuis en Drents Museum.

Wilt u een abonnement voor een parkeergarages afsluiten? U kunt hieronder het aanvraagformulier downloaden als PDF en vervolgens uitprinten. Stuur het ingevulde formulier per mail naar parkeerbeheer@assen.nl of per post naar Parkeerbeer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen.

Het abonnement is alleen op de door u gekozen dagen geldig. Om als werknemer voor een abonnement in aanmerking te komen is er een bewijs nodig waarin staat dat u in Assen werkzaam bent.

Wij streven ernaar om uw abonnementsaanvraag binnen 3 werkdagen te verwerken. Als uw abonnement klaar is nemen wij contact met u op. U kunt het abonnement afhalen bij parkeerbeheer aan het Apollopad (naast ingang parkeergarage Neptunes).

PDFParkeerabonnement aanvraagformulier (104 kB).pdf

PDFParkeerabonnement opzeggingsformulier (95 kB).pdf

Bent u verhuisd of heeft u een andere auto? Geef dit dan aan ons door. Dat kan door ons een mail te sturen naar parkeerbeheer@assen.nl  met uw oude én uw nieuwe gegevens.

PDFParkeerabonnement mutatieformulier passen (97 kB).pdf

PDFParkeerabonnement mutatieformulier persoonsgegevens (95 kB).pdf

PDFParkeerabonnement mutatieformulier aantal dagen (103 kB).pdf

U kunt ook het mutatieformulier invullen en per post versturen naar Parkeerbeheer, Apollopad 72-74, 9401 ZH Assen.

Opzegging is mogelijk met één maand opzegtermijn. Na het aflopen van uw abonnement levert u uw pas in bij Parkeerbeheer.

Bij het niet inleveren van het pasje, brengen wij € 15,- in rekening.

U kunt een abonnement afsluiten voor minimaal 2 en maximaal 6 dagen. Bij minder dan 6 dagen moet u aangeven op welke dagen het abonnement geldig moet zijn. Hieronder vindt u de tarieven per abonnement. De bedragen zijn per kwartaal, inclusief BTW. Om als werknemer voor een abonnement in aanmerking te komen is er een bewijs nodig waarin staat dat u in Assen werkzaam bent.

Bedragen per kwartaal (incl. BTW)

Bewoners

24 x 7 dagen: € 90,00

Bedrijf/werk

24 x 7 dagen: € 172,90
24 x 6 dagen: € 148,20
24 x 5 dagen: € 123,50
24 x 4 dagen: € 98,80
24 x 3 dagen: € 74,10
24 x 2 dagen: € 49,40